VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt531g244kcal17g25.5g8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20g67kcal0g16.3g0g0.3g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g3g10kcal0.2g1.6g0.2g0.1g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g927kcal48g119g27.6g0.8g
Valittu annoskoko625g463kcal24g59.5g13.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g232kcal12g29.8g6.9g0.2g
Arvot/100g100g74kcal3.8g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302