Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g131g230kcal25g0g14.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g240kcal0.3g0.3g26.3g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Turun sinappi, mieto10g19kcal0.5g2.8g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 16g64kcal0.3g0.4g6.9g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)66g108kcal2g2.6g9.9g0g
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 66g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1545kcal65.4g49g119g8.4g
Valittu annoskoko625g773kcal32.7g24.5g59.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g386kcal16.4g12.3g29.8g2.1g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559