Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 298g87kcal3g13.9g0.9g5.5g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 28g82kcal5.1g0.7g6.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 92g203kcal16g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g851kcal55.8g36g51g13.4g
Valittu annoskoko625g426kcal27.9g18g25.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna313g213kcal14g9g12.8g3.4g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382946