Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta49g170kcal5.3g34.5g0.5g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g25g88kcal2.8g14.1g2.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen81g27kcal2.7g4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha108g179kcal20.5g0g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g11g35kcal5.6g3g0.1g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.6kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä69g76kcal5.4g12.4g0.3g5.5g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%18g40kcal5.1g0.4g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1358kcal96g140.4g44.2g15.6g
Valittu annoskoko625g679kcal48g70.2g22.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g340kcal24g35.1g11.1g3.9g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305