Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu260g421kcal72.1g0g14.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen108g22kcal0.6g4.1g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa108g18kcal0.4g2.7g0.6g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.4g14kcal0.7g0.6g1g0g
Ranskankerma Valio108g303kcal2.7g3.8g30.3g0g
Sinappi 8.7g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g27g105kcal8.9g0g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1789kcal171.6g24.8g109.4g4.8g
Valittu annoskoko625g894kcal85.8g12.4g54.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g447kcal42.9g6.2g27.4g1.2g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412