Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g177g993kcal11.5g101.1g7.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl44g160kcal0.9g1.2g16.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g222g266kcal7.3g8.2g22.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g133g45kcal1.3g5.3g1.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2963kcal42g240.4g94.4g9.8g
Valittu annoskoko625g1481kcal21g120.2g47.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna313g741kcal10.5g60.1g23.6g2.5g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418