Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 185g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 53g213kcal0g52.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g29kcal1g5.6g0.6g2.6g
Kananmuna, omega, 1 kpl17g22kcal2.2g0.1g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 281g964kcal28.6g196.6g3.4g9.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl62g556kcal0g0g61.7g0g
Hiiva 15g12kcal2g0.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3589kcal67.6g509.8g134.4g27g
Valittu annoskoko625g1795kcal33.8g254.9g67.2g13.5g
Annoskoko puolitettuna313g897kcal16.9g127.5g33.6g6.8g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.8g10.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693