Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g314g935kcal9.4g15.1g13.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g235g729kcal22.8g145.6g4.9g14.1g
Sokeri 19g76kcal0g18.8g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3807kcal73.4g359.4g70g28.2g
Valittu annoskoko625g1904kcal36.7g179.7g35g14.1g
Annoskoko puolitettuna313g952kcal18.4g89.9g17.5g7.1g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975