Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g344g206kcal5.2g44.7g0.3g3.1g
Nakki, keskiarvo 143g332kcal16.2g1.7g29.4g0g
Kananmuna, paistettu 78g158kcal10g0.3g13.2g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g21g192kcal0g0g21.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1798kcal63.8g96.8g128.8g7.4g
Valittu annoskoko625g899kcal31.9g48.4g64.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna313g449kcal16g24.2g32.2g1.9g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094