Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g138g234kcal27.5g0g13.7g0g
Peruna, uusi 102g80kcal1.7g16.4g0.2g1g
Sipuli kuivattu 3.9g11kcal0.4g1.4g0.1g1.4g
Keittojuurekset, apetit79g20kcal0.7g3.8g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 295g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.3g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.9g10kcal0.3g1.5g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g729kcal61.8g47g30.8g9g
Valittu annoskoko625g365kcal30.9g23.5g15.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g182kcal15.5g11.8g7.7g2.3g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125