Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)74g93kcal8.2g0.2g6.7g0g
Sokeri 110g448kcal0g110.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g2.9g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta96g347kcal12.5g67.5g2g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g501kcal0g0g55.6g0g
Porkkanaraaste 200g74g20kcal0.4g3.9g0.1g1.9g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)37g267kcal0g0g29.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 74g133kcal12.6g2.3g8.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g93g371kcal0g92.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4423kcal68g568.2g204.8g10.6g
Valittu annoskoko625g2211kcal34g284.1g102.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna313g1106kcal17g142.1g51.2g2.7g
Arvot/100g100g354kcal5.4g45.4g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388104