Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g306g74kcal3.7g10.4g0.6g6.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g184g52kcal1.1g10.9g0.4g4.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g83kcal0g0g9.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g123g147kcal3.9g5.5g12.3g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g710kcal17.4g53.6g45g22g
Valittu annoskoko625g355kcal8.7g26.8g22.5g11g
Annoskoko puolitettuna313g177kcal4.4g13.4g11.3g5.5g
Arvot/100g100g57kcal1.4g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388208