Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.5g0.3g3.1g
Parsakaali brokkoli 146g51kcal6.7g2.8g0.4g3.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka109g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Kiinankaali 106g21kcal1.7g2.4g0.3g1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g12g21kcal0.3g4.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g296kcal22.2g39.2g2.6g19.2g
Valittu annoskoko625g148kcal11.1g19.6g1.3g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g74kcal5.6g9.8g0.7g4.8g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703