Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 443g637kcal70.9g0g39.5g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g32g91kcal0.9g16.8g2.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton148g236kcal11.8g5.9g19.2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1929kcal167.2g45.4g121.8g0g
Valittu annoskoko625g964kcal83.6g22.7g60.9g0g
Annoskoko puolitettuna313g482kcal41.8g11.4g30.5g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484