Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 264g76kcal2.6g12.2g0.8g4.8g
Vesi189g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g76g257kcal1.5g2.3g26.4g0g
Korppujauho 9g35kcal1g7.1g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 42g59kcal5.2g0.1g4.3g0g
Siirappi 26g80kcal0g19.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1152kcal24.6g110.8g63.6g12.6g
Valittu annoskoko625g576kcal12.3g55.4g31.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g288kcal6.2g27.7g15.9g3.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035