Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g224g782kcal29.1g154.3g5.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen160g53kcal5.3g7.8g0g0g
Tonnikala öljyssä 59g112kcal16g0g5.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]59g71kcal7.1g1.2g4.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g32g124kcal10.5g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g10g70kcal0.1g0.1g7.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Polar-juusto 15%32g83kcal9.9g0g4.8g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g14g20kcal0.1g4.6g0g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2730kcal159.4g353.8g74.6g1.6g
Valittu annoskoko625g1365kcal79.7g176.9g37.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna313g683kcal39.9g88.5g18.7g0.4g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547