Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 23g51kcal3g3.5g1g8.4g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1002kcal29.8g204.4g3.5g10.2g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2194kcal65.6g437.4g9g37.2g
Valittu annoskoko625g1097kcal32.8g218.7g4.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna313g549kcal16.4g109.4g2.3g9.3g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248