Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g162g48kcal1.6g6.5g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g71kcal0.1g0.1g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.5g
Vesi258g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.8g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g65g110kcal1.6g3.9g9.7g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g65g116kcal1.6g4.5g9.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g814kcal13.8g54.4g56g2.8g
Valittu annoskoko625g407kcal6.9g27.2g28g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g204kcal3.5g13.6g14g0.7g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430