Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g475g831kcal90.2g0g52.2g0g
Sipuli 59g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Lanttu 40g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Porkkana 48g16kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1751kcal183.2g14.4g105g5.8g
Valittu annoskoko625g876kcal91.6g7.2g52.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna313g438kcal45.8g3.6g26.3g1.5g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718