Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g173kcal19.8g0g10.4g0g
Vesi261g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen26g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto33g91kcal6.2g0g7.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g104g44kcal1.7g9g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g26g7kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.2g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g65g18kcal0.5g3.3g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g705kcal58.6g29.8g38.6g5.6g
Valittu annoskoko625g353kcal29.3g14.9g19.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g176kcal14.7g7.5g9.7g1.4g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.4g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757