Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 426g714kcal92.7g0g38.2g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen95g682kcal0g0g75.8g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2833kcal187.4g7.2g228.4g2.6g
Valittu annoskoko625g1417kcal93.7g3.6g114.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g708kcal46.9g1.8g57.1g0.7g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037