Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g368kcal0.5g0.5g40.4g0g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Sokeri 43g174kcal0g42.8g0g0g
Kaurahiutale 40g151kcal5.9g23g2.9g4g
Vehnäjauho puolikarkea 66g225kcal6.7g45.9g0.8g2.3g
Leivinjauhe 5g8.9kcal0.3g1.9g0g0g
Raparperi 116g39kcal0.8g6.4g0.1g1.6g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g126g51kcal0.6g9.3g0.8g2.4g
Kanamuna kuoreton, annos 100g28g39kcal3.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8.1kcal0g2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g101g81kcal2.6g4g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2534kcal48.8g312.4g113.6g20.6g
Valittu annoskoko625g1267kcal24.4g156.2g56.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna313g634kcal12.2g78.1g28.4g5.2g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000