Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 181g231kcal39.1g0g8.2g0g
Sipuli kuivattu 6.9g19kcal0.7g2.4g0.1g2.4g
Fenkoli, annos 100g1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Korianteri, annos 10g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1g3.4kcal0.1g0.5g0.2g0.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g69g19kcal0.8g3.3g0.3g2.1g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g174g69kcal3.6g11.8g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 154g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow23g88kcal1.5g2.2g8.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g862kcal91.6g40.8g35.2g12g
Valittu annoskoko625g431kcal45.8g20.4g17.6g6g
Annoskoko puolitettuna313g216kcal22.9g10.2g8.8g3g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521