Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi268g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Broilerisuikaleet121g148kcal25.7g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Makaroni, pasta 81g263kcal8.2g53.4g0.9g2.7g
Paprika keltainen 27g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g54g64kcal1.8g2.6g5.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g1.3g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1249g1163kcal75.4g125g38g9.2g
Valittu annoskoko625g582kcal37.7g62.5g19g4.6g
Annoskoko puolitettuna312g291kcal18.9g31.3g9.5g2.3g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358