Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g27g16kcal3.5g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 213g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 346g1185kcal35.2g241.8g4.1g12.1g
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g14.9g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2666kcal77.4g484.2g38.2g24.2g
Valittu annoskoko625g1333kcal38.7g242.1g19.1g12.1g
Annoskoko puolitettuna313g667kcal19.4g121.1g9.6g6.1g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414