Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 93g498kcal0.8g0.6g55.6g0g
Kananmuna kuoreton 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 47g192kcal0g47.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g104g363kcal14.5g58.1g7.2g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Mustikka pirkka 200 g148g49kcal1.5g9.5g1.5g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g148g126kcal4.6g6.8g8.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2874kcal60.6g308.4g155.6g2.6g
Valittu annoskoko625g1437kcal30.3g154.2g77.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g719kcal15.2g77.1g38.9g0.7g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618