Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 402g288kcal7.3g58.1g0.8g4.3g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)60g109kcal11.5g0.1g6.6g0g
Aurajuusto23g79kcal4.7g0g6.8g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%14g39kcal4.2g0.2g2.4g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 22g81kcal6.2g0g6.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%101g86kcal1g4.5g7g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1385kcal69.8g125.8g62.2g8.6g
Valittu annoskoko625g692kcal34.9g62.9g31.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna313g346kcal17.5g31.5g15.6g2.2g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397089