Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 546g696kcal117.8g0g24.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 16g11kcal0.2g1.8g0.2g0.6g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Curryjauhe (-), annos 5g2.4g7.8kcal0.2g1.2g0.2g0.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g16g55kcal1.6g12.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1563kcal240.4g33.4g51g3.8g
Valittu annoskoko625g782kcal120.2g16.7g25.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna313g391kcal60.1g8.4g12.8g1g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286