Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka25g20kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Palsternakka 71g45kcal0.4g8.4g0.3g3.2g
Porkkana 71g23kcal0.4g4g0.1g1.8g
Juuriselleri 36g11kcal0.4g1.6g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g107g64kcal1.6g13.9g0.1g1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl71g21kcal3.3g1.4g0.2g1.1g
Sipuli (käsittelemätön)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)107g249kcal12.1g0.5g20.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g71g199kcal13.5g0g15.7g0g
Persilja 21g5.8kcal0.3g0.2g0g1.7g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g8.9g8kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1316kcal67.2g73.4g76.4g21.6g
Valittu annoskoko625g658kcal33.6g36.7g38.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna312g329kcal16.8g18.4g19.1g5.4g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566