Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)346g384kcal79.5g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Aurajuusto58g196kcal11.5g0g16.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%154g246kcal4.1g4.1g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1823kcal192g14.8g108.8g2.2g
Valittu annoskoko625g912kcal96g7.4g54.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g456kcal48g3.7g27.2g0.6g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666