Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 354g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Poronliha, paistettu 106g213kcal26.4g0g11.9g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g118g47kcal1.2g9.6g0.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.6g7.9kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g561kcal56g24.4g26g2.2g
Valittu annoskoko625g280kcal28g12.2g13g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g140kcal14g6.1g6.5g0.6g
Arvot/100g100g45kcal4.5g2g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305