Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali196g41kcal2.4g6.7g0.4g4.1g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 54g177kcal1.1g1.6g18.7g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.9g8.2kcal0.3g0.5g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.4g39kcal0.1g0.1g4.3g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g187g506kcal31.9g0g41.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1733kcal87.4g22g142.6g9.6g
Valittu annoskoko625g866kcal43.7g11g71.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g433kcal21.9g5.5g35.7g2.4g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459