Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 96g132kcal11.9g0.3g9.4g0g
Sokeri 123g499kcal0g122.9g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g13g51kcal0g12.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 211g725kcal21.5g147.9g2.5g7.4g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 52g461kcal0g0g52.1g0g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3821kcal68.4g582.2g128.6g21.4g
Valittu annoskoko625g1910kcal34.2g291.1g64.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna313g955kcal17.1g145.6g32.2g5.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671