Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 213g325kcal41.1g0g17.9g0g
Paprika keltainen 128g39kcal1.2g6.5g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)85g30kcal1.4g5.9g0.1g1.2g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen8.5g3.4kcal0.2g0.8g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.9g7.5kcal0g0g0.9g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 43g8.2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g98g84kcal4.9g15.7g0.3g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1031kcal100g64.6g39.2g23.8g
Valittu annoskoko625g515kcal50g32.3g19.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna313g258kcal25g16.2g9.8g6g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400754