Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 91g291kcal24.3g0g21.7g0g
Vesi340g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g170g85kcal2.4g18.7g0.3g2.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g17g48kcal3.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g888kcal61.2g38.4g54.8g4.4g
Valittu annoskoko625g444kcal30.6g19.2g27.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g222kcal15.3g9.6g13.7g1.1g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901