Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras46g161kcal6.2g30.2g1.3g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha230g382kcal43.8g0g23g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 74g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g192g48kcal6.3g5.6g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g46g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1485kcal133g79.6g69.6g9.6g
Valittu annoskoko625g743kcal66.5g39.8g34.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g371kcal33.3g19.9g17.4g2.4g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042