Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 24g8.4kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.3g
Herkkusieni 24g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Chili paprika punainen2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 7.2g4.3kcal0.4g0.7g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g22g76kcal0.7g17.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g226kcal6.6g46g0.8g5.6g
Valittu annoskoko625g113kcal3.3g23g0.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna313g57kcal1.7g11.5g0.2g1.4g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258