JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta298g447kcal59.6g0g23.9g0.3g
Vesi138g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 10g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Pekoni rasvainen 6.5g25kcal0.8g0g2.4g0g
Olut, alkoholiton Nikolai65g10kcal0.1g1.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.8g5.2kcal0.5g0.6g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka5.1g4.2kcal0.2g1g0.1g0.1g
Hunaja 3.9g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1087kcal125.8g26.8g53.8g6g
Valittu annoskoko625g543kcal62.9g13.4g26.9g3g
Annoskoko puolitettuna313g272kcal31.5g6.7g13.5g1.5g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.1g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616