Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g242g58kcal2.9g8.2g0.5g5.1g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka48g5.3kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g44g13kcal0.7g2.2g0.2g0g
Vesi242g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g179kcal9.4g26.4g1.8g12.8g
Valittu annoskoko625g90kcal4.7g13.2g0.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna312g45kcal2.4g6.6g0.5g3.2g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913