Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g98g714kcal1g1g78.3g0g
Fariinisokeri59g238kcal0g58.6g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g29g117kcal0g29.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu106g134kcal11.7g0.3g9.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 127g436kcal13g89g1.5g4.5g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten39g129kcal9.2g17.6g8.2g4.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.8g31kcal0g7.7g0g0g
Leivinjauhe 2g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Taloussuklaa, Fazer78g403kcal3.1g43.8g23.5g4.1g
Suklaasydän (Panda), annos 150g78g380kcal4.5g53.2g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5175kcal85.2g602g275g25.8g
Valittu annoskoko625g2588kcal42.6g301g137.5g12.9g
Annoskoko puolitettuna313g1294kcal21.3g150.5g68.8g6.5g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.2g22g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005