Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 386g551kcal48.3g1.2g39.6g0g
Tonnikala vedessä 70g73kcal15.8g0g1.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)28g13kcal0.5g2.2g0.2g0.4g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)70g232kcal19g0g16.9g0g
Tomaatti, tuore70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1766kcal168g12.2g116g2.8g
Valittu annoskoko625g883kcal84g6.1g58g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g442kcal42g3.1g29g0.7g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388