Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g205g133kcal6.8g9.2g8g0g
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g307g1070kcal10.8g249g3.1g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2727kcal63.4g517g45.4g18.4g
Valittu annoskoko625g1364kcal31.7g258.5g22.7g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g682kcal15.9g129.3g11.4g4.6g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483