Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g174g625kcal22.6g121.5g3.6g6.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 87g316kcal24.2g0g24.7g0g
Oliiviöljy 23g205kcal0g0g23.1g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot81g235kcal11.3g0.8g21.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu69g88kcal7.6g0.2g6.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen145g48kcal4.8g7.1g0g0g
Basilika, tuore 35g9kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3076kcal145g263.8g158.2g14.4g
Valittu annoskoko625g1538kcal72.5g131.9g79.1g7.2g
Annoskoko puolitettuna313g769kcal36.3g66g39.6g3.6g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648