Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)242g337kcal26.9g1g25.2g0g
Sokeri 86g348kcal0g85.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g272kcal0g0g30.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 66g225kcal6.7g45.9g0.8g2.3g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g6g24kcal0g5.9g0g0g
Raparperi 101g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Mansikka 69g32kcal0.3g5.8g0.1g1.3g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2563kcal69.8g304g112.8g10g
Valittu annoskoko625g1281kcal34.9g152g56.4g5g
Annoskoko puolitettuna312g641kcal17.5g76g28.2g2.5g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692