Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 38g123kcal3.1g24.1g0.8g2.9g
Keräkaali, 100g48g12kcal0.6g1.6g0.1g1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g10g19kcal1.4g2.4g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 239g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka48g5.2kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g48g29kcal0.7g6.2g0g0.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore95g16kcal0.6g2.4g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g546kcal15.6g84.6g13.8g15g
Valittu annoskoko625g273kcal7.8g42.3g6.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna313g136kcal3.9g21.2g3.5g3.8g
Arvot/100g100g44kcal1.2g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411389