Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha165g274kcal31.3g0g16.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g132g33kcal1.7g5.5g0.3g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g99g333kcal12.4g66.4g2g5.9g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Persilja20g2.4kcal0.3g0.2g0g1.6g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta17g75kcal6.6g0g5.3g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g33g8.2kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )4.9g45kcal0g0g4.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1802kcal125.6g152g74.6g17.8g
Valittu annoskoko625g901kcal62.8g76g37.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna312g451kcal31.4g38g18.7g4.5g
Arvot/100g100g144kcal10.1g12.2g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411401