Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 216g76kcal10g4.2g0.6g5.4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Hunaja 5g17kcal0g4.1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 360g33kcal1g1.5g2.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g341kcal23g23.4g13.8g12.6g
Valittu annoskoko625g170kcal11.5g11.7g6.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna313g85kcal5.8g5.9g3.5g3.2g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266