Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 27g39kcal0.9g8.4g0.1g0.2g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 200g274kcal43.9g0g10.8g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g67g23kcal1.2g4.3g0.1g2.1g
Selleri, annos 50g27g3.7kcal0.3g0.8g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.2kcal0.2g1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g826kcal97.6g54.4g23.8g15.2g
Valittu annoskoko625g413kcal48.8g27.2g11.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal24.4g13.6g6g3.8g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412612