Vhh-näkkäri manteli-pofiber

Sulata voi kuumaan veteen.

Sekoita kuivat aineet leivinjauhetta lukuunottamatta keskenään ja lisää vesi-voiseokseen.

Sekoita leivinjauhe nopeasti ja levitä seos pellille lusikalla.

Paista 175* 45-60min.

Jaa pizzaleikkurilla näkkäri paloiksi puolesssa välissä paistoa ja laita takaisin uuniin.

Sammuta uuni ja jätä luukku raolleen, anna näkkärin kuivua jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi447g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g37g271kcal0.4g0.4g29.7g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g64g371kcal14g6.1g32.3g6.6g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g22g16kcal1.1g2.6g0.1g15.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 23g155kcal6.2g1.6g13.3g2.8g
Fiber husk (1rkl=10g)26g2.6kcal0.4g0g0.2g21.7g
Leivinjauhe 6.4g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1654kcal44.8g26.2g151.2g92.6g
Valittu annoskoko625g827kcal22.4g13.1g75.6g46.3g
Annoskoko puolitettuna313g414kcal11.2g6.6g37.8g23.2g
Arvot/100g100g132kcal3.6g2.1g12.1g7.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414594