Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 123g22kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5.3g8.4kcal0.5g1.6g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g175g61kcal1.8g11.4g0.9g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g105g250kcal12.9g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 21g6.4kcal0.3g1g0g0.4g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g14g46kcal1.7g9.1g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g816kcal36.6g57.2g43.4g6g
Valittu annoskoko625g408kcal18.3g28.6g21.7g3g
Annoskoko puolitettuna313g204kcal9.2g14.3g10.9g1.5g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876